СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И ДИОПТРИЧНИ РАМКИ ДО - 70 %   087 756 5465
OPTIC@VISIONCLASS.BG
     
   Вход    Регистрация

 
0

Гаранция
ГАРАНЦИЯ
Всички продукти, предлагани от visionclass.bg са с осигурена гаранция.
Гаранцията включва безплатни корекции и поддръжка на очилата като смяна на наносници, накрайници, винтчета, почистване с ултразвук и др.
Гаранцията покрива само фабрични дефекти на продукта. Всички други дефекти, възникнали в следствие на нормална употреба или резултат от удар, счупване или друга външна намеса не се покриват от гаранцията.
Възможните дефекти покрити от гаранцията се отстраняват безплатно в оторизираните сервизи в България и в останалите държави по света, изрично описани в гаранционната карта на продукта.
Visionclass.bg не е страна, освен ако не е изрично упоменато по гаранционния договор между купувача и производителя на продукта.
Всякакви други искове срещу Visionclass.bg за компенсиране на щети, разваляне на договора за продажба, възстановяване на сумата на покупката или замяна на продукта са изключени и не подлежат на разглеждане.
Гаранционните условия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).
При изпълнени общи условия (стоката не е повредена от удар, счупване или друг вид външна намеса) фирмата поправя или заменя с нова стока.
При сгрешена стока, фирмата ще замени стоката с правилната.
Гаранционните условия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите). При изпълнени общи условия (стоката не е повредена от удар, счупване или друг вид външна намеса) фирмата поправя или заменя с нова стоката след представяне на доказателство за покупка (касова бележка, фактура).


 


Меню
Начало
Информация
Често задавани въпроси
Полезно/блог
Контакти
Продукти
Слънчеви очила
Диоптрични рамки
За деца
Контактни лещи
Разтвори и Аксесоари
Промоции
Информация

Начини за плащане

Поръчка и доставка
Гаранция
Политика на сайта
Политика за защита на личните данни
Контакти

087 756 5465
OPTIC@VISIONCLASS.BG2024, Всички права запазени.